07/08/2018 15:10 – CampNaNo en wat nu?

CampNaNo is nu officieel afgelopen. Ik heb mijn doel van 25.000 woorden gehaald, al was het wel even racen op het eind. Met een nieuw schema ben ik nu van start gegaan. De Final draft van het eerste deel van deel 1, noem ik het maar om alles zo ingewikkeld mogelijk te houden. Dit deel bestaat uit vijf scene’s zoals ik ze heb genoemd. Daarna ga ik over naar de laatste vijf à zeven scene’s van deel 1. Het is even aanpoten, maar ik voel mij er wel goed bij (al werkt de hitte nu niet mee). Ik ga nu gewoon door schrijven, elke dag een beetje.

Wellicht kan je het dus wel volledig samenvatten als volgt: ik herschrijf, herschrijf, herschrijf. Maar met elke herschrijving word het beter.  Om meer inzicht te geven op wat er nog gaat komen zal ik even mijn planning uitschrijven voor jullie (al vermoed ik dat niemand dit leest).

Ik heb mijn boek dus in twee delen verdeeld en die ook weer in delen , uit gemak noem ik die nu wel even subdelen. Elk subdeel is weer onderverdeeld in scene’s, je zou dat ook hoofdstukken kunnen noemen. Ik ben dus nu nog steeds bezig met deel 1, subdeel 1 en dan de eerste paar scene’s. Als ik eindelijk heel deel 1 af heb, dus beide subdelen, ga ik alles herlezen (met pen en papier). Vervolgens ga ik dat verwerken in het document en daarna deel 2 schrijven van het boek. Aangezien ik nog niets heb gedaan voor deel 2, behalve het doel verzinnen, is dit nog een lange weg.

Ik ga dus nu maar weer aan de slag, hopelijk kan ik dan deze week weer een scene afronden.

 

Liefs