04/10/2018 20:46 – Plotten, plotten, plotten en plotten

Het is weer ff geleden zeg! Nog een maand tot NaNoWriMo, dus de voorbereidingen worden gemaakt. Langzaam krijgt het hele verhaal vorm van begin tot eind. Ik heb nog geen extra woorden op papier gezet, maar plotten is ook belangrijk. Zonder concept kom je nergens, ervaar ik.

Komende november ga ik wel één uitdaging aan wat ik nog niet eerder heb gedaan: niets herschrijven. Niet opnieuw beginnen, niet herstarten, niet skippen. Gewoon in één ruk door. Dus dat word een flinke uitdaging, kan ik je vertellen, mijn beste eenzame lezer. Dat betekend namelijk dat ik een keer ergens kom, wellicht. Maar ik ga wel veel doorzettingsvermogen nodig hebben, maar gelukkig heb ik daar al wat van!

Anyway, ik moet komend maand dus even hard aan de bak. Dat word plotten, plotten, plotten en nog eens plotten. Dat betekend inspiratie sprokkelen en noteren en omzetten tot een verhaal. Langzamerhand worden mijn aantekeningen wel een grote chaos, maar gelukkig zie ik nog enig overzicht erin zelf! Maar excuseert u mij, ik ga even plotten!

 

Liefs