Woestijnstrijders

Sinds 2013 ben ik bezig met dit verhaal. Toen heette dat nog Laties Held of Op Afstand. Een verhaal waar je moraal kritisch onder de loep word genomen. Was is rechtvaardigheid en heiligt het doel de middelen?
Devin wil vechten voor eerlijkheid en gerechtigheid. Hij denkt dat te bereiken in het leger. Hij traint en vecht zijn weg naar boven om daar te komen in een land dat corrupt is. Kan hij zich blijven vasthouden aan zijn eigen moraal?
Het tweede plot volgt Derwyn een jongeman die problemen heeft. Problemen waardoor hij nooit werd geaccepteerd. Hoe ver wil hij gaan om dan toch ergens bij te willen horen?

Verwacht: Ooit.

Camp NaNoWriMo

Elk jaar is er ook in april en juni een schrijfmaand. We noemen dit ook wel Camp NaNoWriMo.
Zie op de site mijn actuele bezigheden en de verhalen die ik dan schrijf.

NaNoWriMo

Elk jaar in  de maand november is er NaNoWriMo. Afkorting voor: National Novel Writing Month. Hieraan doen duizenden mensen over de hele wereld mee. Deze mensen gaan de uitdaging aan om van 1 november tot en met 30 november 50.000 (of 50K) woorden te schrijven. Ik, Christien, doe hier sinds 2012, aan mee. Zo heb ik in 2012 de eerste grote herschrijving van'de Legende van het Zwaard' gemaakt. In 2013 heb ik het eerste vervolg geschreven, 'Laties held' en in 2014 het boek: 'Edwards dochter'. Vele zullen nog komen, elk jaar een nieuwe!