Untitled boek nummer 1

Een nieuw project. Niet een boek in de serie van Forod-Dor (dat ik voor een tijd even laat liggen), maar een geheel nieuwe soort. Heb je een oogje op de boeken van Lynn Austin? Dan vind je dit boek wellicht ook wel wat. Je volgt een jongedame in haar leven rond 1900. Een verzameling van kleinere verhalen van rond die tijd.
Verwacht: zomer 2018

Camp NaNoWriMo

Elk jaar is er ook in april en juni een schrijfmaand. We noemen dit ook wel Camp NaNoWriMo.
In 2016 heb ik het doel gezet om 'Laties Held' een stap verder te zetten. 2017 gaat in het teken staan van het nieuwe Untitled boek nummer 1.

NaNoWriMo

Elk jaar in  de maand november is er NaNoWriMo. Afkorting voor: National Novel Writing Month. Hieraan doen duizenden mensen over de hele wereld mee. Deze mensen gaan de uitdaging aan om van 1 november tot en met 30 november 50.000 (of 50K) woorden te schrijven. Ik, Christien, doe hier sinds 2012, aan mee. Zo heb ik in 2012 de eerste grote herschrijving van'de Legende van het Zwaard' gemaakt. In 2013 heb ik het eerste vervolg geschreven, 'Laties held' en in 2014 het boek: 'Edwards dochter'. Vele zullen nog komen, elk jaar een nieuwe!