Mijn begin

Ik ben geboren op 5 mei 1997. Al van jongs af aan hield ik mij bezig met schrijven. Mijn fantasie liet mij de vrije loop telkens en ik experimenteerde met verschillende thema's. Van moord verhalen tot aan kinderverhalen met een happy-ending. Zo rond 2009 begon ik verhalen te schrijven wat serieuzer te nemen. Ik werkte hard en probeerde mijn verhalen te verkopen (al dan niet met succes). Maar ik zag al wel dat het nog veel beter kon en ik begon daarna ook kritischer te worden naar mijn eigen verhalen.

De Legende van het Zwaard

Ergens aan het begin van 2010 begon ik aan de Legende van het Zwaard. Het verhaal dat uiteindelijk mijn eerste gedrukte verhaal zou worden. Dit is ook het eerste verhaal dat ik kritisch heb bekeken en meerdere malen had herschreven. In 2015 rondde ik het verhaal eindelijk af. Al vond ik nog wel dat het beter had gekund. Daarbij had NaNoWriMo mij erg geholpen in het afronden van dit verhaal.
Tegelijk bleef ik ook anderen verhalen onderzoeken. Zoals die van J.K. Rowling (de "Harry Potter" boeken), John Flanagan ("de Grijze jager" en "Broederband"), Lynn Austin (met o.a. "In wonderland"), J.R.R. Tolkien (met o.a. "In de ban van de Ring" en "De Hobbit") en C.S. Lewis (de kronieken van Narnia).

NaNoWriMo - 2014 winner

NaNoWriMo

National Novel Writing Month heeft mij erg geholpen in het verder komen in mijn verhalen dan alleen de beginfase. Sinds 2012 doe ik daar erg blij aan mee en ik blijf mijzelf daarin dan ook uitdagen. Ook probeer ik bezig te blijven. Hoewel er voor de buitenwereld niet veel gebeurd, garandeer ik toch dat ik hard bezig ben. Misschien ben ik alleen iets te kritisch geworden.